A mi válaszunk a hőségre: Párakapu.

2023.07.16.

 A hírekből már biztosan sokan értesültek róla, hogy Szombattól szerda éjfélig tart a hőségriasztás!

 A legmagasabb hőségriasztást akkor rendelik el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri vagy meghaladja a 27 Celsius-fokot.

 A nálunk kapható párakapu egyhülést kínál a hőségben. 15 méteres hosszával, nagy területet képes akár 10-12 °C -kal is lehűteni. Ezenkívül távol tartja a szúnyogokat, rovarokat is. 

Felszerelheti kerti pavilonjára, a terasz szélére, vagy akár egy kifeszített zsinórra is rögzítheti!


  • 15 méter tömlő. A tömlő szétvágható és szétvágva tudja összekötni a szórófejekkel
  • Kerti csap csatlakozó, kuplungos tehát könnyen le és fel tudja kapcsolni
  • gyors csatlakozó segítségével bármilyen méretű csaphoz.
  • 8 db gömbcsuklós szórófej, 7 összekötő és 1 záró résszel
  • 8 db csipesz, ha a  tömlőt csak mobil módon szeretné rögzíteni.
  • 8 db U alakú műanyag borítású elem szöggel, ha fix módon szeretné a tömlőt rögzíteni

A frissítő szett lehetővé teszi a meleg levegő hűtését, ezért  a kerti klíma hatás elviselhetővé válik. A tömlő vágható illetve bővíthető. A zavartalan működést gömbcsuklós permetszóró fej egységek biztosítják.  Felszerelésénél lehetősége van csipesz (pl. napernyőre), illetve U szög használatra (terasz gerendához). Felszerelése nem igényel szaktudást, a szórófejek egymástól való távolságát is ön szabályozhatja. Télre leszedhető és kis helyen tárolható. A hűsítő vízpermet megoldást nyújt a kánikula elviselésére a nyári melegbe.

   

 Kánikula idején különösen fontos a folyadékpótlás. Nálunk kaphatók kulacsok, poharak, egyéb üveg és műanyagáruk.

 A bőr és a szem védelme is fontos. A 10-es skálán 8-as, azaz nagyon erős UV-sugárzásra kell számítani, ami azt jelenti, hogy akár 30 perc napozás után is leéghetsz. Kend be magad a bőrödnek és az erős napsugárzásnak megfelelő faktorszámú napvédővel. Természetesen ebből is van választékunk.

 Aki megteheti, a strandon vészeli át a melegebb időszakot. Nálunk minden ehhez szükséges felszerelés kapható.  Gyerekjátékok, labdák, strand gyékények, tollas szettek, egyéb strandjátékok, hűtőtáskák, jégakkuk, és még sok hasznos dolog.

 Egy látogatás az üzletünkbe, mindenképpen ajánlott.